Mellom jobber: Mental trening
med Johan Osuldsen

Søknadsfrist 19. aug
Dato 26. sep
Pris 450 kr / 350 kr
Tid 10:00 - 16:00

Om Kurs

Det kan være vanskelig å holde fokus på muligheter og fremtidige jobber når du får avslag på auditions og søknader om støtte i en konkurranseutsatt scenekunstbransje.

Dette kurset skal styrke deg i perioder hvor frilanslivet er utfordrende. Målet er at du skal bli bedre rustet til å se muligheter og mestre utfordringer som frilans scenekunstner. 

Under kurset vil dere jobbe med øvelser, teori og bevisstgjøring gjennom kognitive metoder. Du lærer:

 • Å fokusere på oppgaven – ikke resultatet.
 • Å være «kaptein ved eget ror» – kjenne at du opplever verden fra eget ståsted, ikke via andre.
 • Å oppdage indre ressurstilstander som styrker selvbildet og øker selvtilliten din.
 • Å bruke indre ressurstilstander i perioder hvor frilanslivet oppleves utfordrende.
 • Metoder for å mestre negative tanker, og endre negativ indre dialog.
 • Ulike stressmestringsmetoder – for eksempel hvordan pust og visualisering kan hjelpe deg i forkant av auditions og jobbintervjuer.

Medlemmer av Musikkteaterforum eller Norsk Skuespillerforbund får rabattert pris. Kurset holdes i samarbeid med Musikketeaterforum og Skuespiller- og danseralliansen.  

Instruktør

Johan Osuldsen er en av Norges fremste utøvere innen musikkteater. Han har regissert og/eller koreografert forestillinger som Company, Mamma Mia, Hellemyrsfolket og Book of Mormons.

Han er utdannet kognitiv veileder ved Iliana Akademiet, og har gjennom sitt kunstneriske virke testet ut og benyttet seg av kognitive metoder for scenisk tilstedeværelse i over 15 år.

Osuldsen er leder av Norsk Sceneinstruktørforening og tidligere kunstnerisk leder av musikkteaterlinjen på Bårdar Akademiet.

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå i skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell erfaring.

Sted

Kurset holdes hos Norsk Skuespillersenter i Welhavens gate 1

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 19. aug
Dato 26. sep
Pris 450 kr / 350 kr
Tid 10:00 - 16:00

Innsendt søknad er bindende, og du må oppfylle for å kunne få plass. Du vil få svar på søknaden innen to uker etter fristen.

Medlemmer av Musikkteaterforum melder seg på via deres nettside.

Jeg er kjent med Norsk Skuespillersenters (NSS) personvernerklæring. NSS lagrer opplysningene jeg oppgir under i et begrenset tidsrom. Min CV kan deles med kursholder og/eller andre samarbeidspartnere når det er hensiktsmessig for kurset.

 • Maks størrelse 2 MB
  Dra og slipp filer her, eller
  Godkjente filtyper: pdf, doc, docx.
 • Fagforeningsmedlemskap regnes som sensitive personopplysninger. Siden medlemskap i Norsk Skuespillerforbund utløser rabatt hos oss, ber vi deg likevel om denne informasjonen.