Bilde av Belinda Braza

Bevegelsesmetoder for fremtidens scenekunstner
med Belinda Braza

Søknadsfrist 15. des
Dato 7. jan – 8. jan
Pris 300 kr
Tid 10:00 - 16:00

Om Workshop

Dette er et kurs for voksne scenekunstnere som ønsker å tilegne seg verktøy og teknikker som svarer til de stadig mer utfordrende fysiske kravene til dagens og fremtidens skuespillere og dansere. Workshopen gir gode verktøy til å mestre koordinasjon, og til å opparbeide seg en sterk, plastisk og akrobatisk kropp som gir uendelige muligheter til rolletolkninger og unike fysiske tilnærminger.

Bevertning: Pizzaservering på lørdag. Egen matpakke må medbringes søndag.

Instruktør

Belinda Braza er en av Norges fremste koreografer og pedagoger, med over 15 års erfaring bak seg. Hun er huskoreograf ved Det Norske Teatret, hvor hun blant annet har hatt koreografi på Shockheaded Peter, Jungelboka, Jesus Christ Superstar og Spelemann på taket. For Teater Innlandet har hun hatt koreografi på Det året det var så bratt og Pippi Langstrømpe, hvor hun også spilte Herr Nilsson. Belinda underviser i sine teknikker ved Akademi for scenekunst i Østfold, Det Multinorske, DUS -festivalen, PRODA og KHiO. Hun produserer også egne forestillinger, i tillegg til å være aktiv utøver. I 2014 vant hun Musikkteaterprisen for å ha bygd broer mellom ulike uttrykk i norsk teater.

Deltakerkriterier

Dette er et kurs for voksne profesjonelle scenekunstnere. Scenekunstnere fra Hedmark og Oppland vil bli prioritert. Det er begrenset antall plasser.

 

Sted

Teater Innlandets prøvesal, Hamar kulturhus, Torggata 100

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 15. des
Dato 7. jan – 8. jan
Pris 300 kr
Tid 10:00 - 16:00

Ønsker du å være med? Meld deg på innen 15. desember til epost@teaterinnlandet.no

Les mer om påmelding og betaling her: www.teaterinnlandet.no/workshop-2017