Portrett Per Christian Ellefsen.

Værsågod Camp
med Per Christian Ellefsen

Søknadsfrist 1. apr
Dato 18. jun – 22. jun
Pris 4000 kr
Tid

Om Workshop

Skjermbilde 2017-03-20 kl. 12.55.52I samarbeid med Per Christian Ellefsen inviterer Værsågod og vi til skuespillercamp i Triora, Italia. På grensen mellom Italia og Frankrike finner du den lille landsbyen Triora. Langs elven ligger det et lite møllerhus, med vakre omgivelser og med tilgang til de ypperste italienske råvarer. Ved dette møllerhuset, en kirke og et gammelt palass inviterer vi til en skuespillercamp. Under Per Christian Ellefsens regi skal vi som en liten gruppe jobbe tett sammen i fire dager. Hvilke utfordringer møter vi som skuespillere? Hvordan håndtere nerver? Hva gjør vi i møte med en vrien instruktør? Hva er vårt møte med en tekst? I en god kombinasjon mellom praktiske øvelser, monologarbeid, faglige samtaler og sensorisk inntrykk i vakre omgivelser vil du oppleve en inspirerende camp som gir deg påfyll til hverdagen. Vi tar med oss materialet hjem og arrangerer en Værsågod-spesial hvor vi viser frem hva vi har jobbet med. Kursavgift 4000,- inkludert lokal transport, kost og losji. Flybillett kommer i tillegg.

 

Instruktør

Per Christian Ellefsen er en av våre mest erfarne skuespillere, både på scenen og på skjermen. Han har spilt mang en hovedrolle og birolle ved landets største teatre, og er også velkjent for sin innsats i den Oscarnominerte filmen Elling, som han vant Amandaprisen for. Han er utdannet ved Statens teaterhøgskole (1974–1977). Mer om hans roller i utvalg finner du her.

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå i skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell erfaring.

Innsendt søknad er bindende. Tidligere aktører fra Værsågod oppfordres til å søke.

Du er selv ansvarlig for å kjøpe flybillett innenfor riktig tidsramme. Værsågod vil komme med forslag. I dag ligger flybillettene på ca 2.000,- t/r Oslo-Nice.

Sted

Trioria, Italia

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 1. apr
Dato 18. jun – 22. jun
Pris 4000 kr
Tid

Påmelding skjer ved å sende CV og noen ord om hvorfor du ønsker å bli med. Dette sendes til vaersaagod.info@gmail.com innen 1.april. Innsendt søknad er bindende. Du vil få svar på søknaden innen en uke etter søknadsfristen.