henrik-mestad-farge

Værsågod – arbeidsvisning for skuespillere
med Henrik Mestad

Søknadsfrist
Dato 21. mar
Pris 0 kr
Tid 20:00 - 22:00

Om Arbeidsvisning

– FOR SKUESPILLERE SOM VIL VISE FREM ARBEIDET SITT

En gyllen mulighet om man sitter inne med materiale som er i prosess eller ferdig, men mangler publikums og erfarne fagfolks reaksjoner og tilbakemeldinger!

Arbeidsvisning med faglig veiledning

Værsågod er et tilbud for profesjonelle skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt. Enten det er en monolog man har jobbet med, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum og faglig veileder til å komme med kommentarer, konstruktive tilbakemeldinger og spørsmål.

Faglig veiledere er veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring for å kunne hjelpe kolleger videre i sitt arbeid.

Arbeidet blir aldri helt ferdig, det å ta til seg enten ros eller konstruktiv kritikk er en prosess i seg selv. Hvordan oppfatter andre dette arbeidet? Klarer jeg gi publikum den fortellingen, situasjonen, følelsen som er intensjonen min? Kjempe viktig med tilbakemelding for utviklingen videre. – Tina Opsahl Hansen

Værsågod finner sted hver fjerde tirsdag, med faglig veileder:

21. februar – med Per Christian Ellefsen

21. mars – med Henrik Mestad

18. april – med Kjersti Elvik

Værsågod drives av Andrea Wasrud, Thea Kathrin Hveem Nygaard og Barbro Bugge. Les mer her: vsgod.no

Dette er en kveld som er gratis både for aktører og publikum.

Trenger du et arbeidsrom med veileder for å forberede arbeidsvisningen? Kom på Studio X!

Instruktør

Henrik Mestad er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og har vært ansatt ved Nationaltheatret siden 1991. Han har mottatt strålende kritikker for mange av sine roller i både teater og film/TV.

På TV har vi sett han i bl.a: Vikingane, Soria Moria, Vestavind, ORPS, Gutta boys. På film: Børning og Børning on Ice, Det største i verden, Sønner, United, Reprise, Tatt av kvinnen, En ganske snill mann, Kunsten å tenke negativt, Arme riddere og Okkupert.

Priser og utmerkelser:  Amandaprisen og Kanonprisen for beste birolle i spillefilmen Sønner i 2007, Amandaprisen for beste mannlige birolle i Børning (2015) og Heddaprisen for beste mannlige hovedrolle for Faderen (2011). Han er nominert til Heddaprisen 2016 for beste mannlige hovedrolle i Samfunnets støtter.

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå i skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell erfaring.

Værsågod er både for skuespillere i en etableringsfase, men også for erfarne skuespillere. Samtidig er dette et tilbud for publikummere til å se variert teater og skjulte talenter.

På scenen: For profesjonelle skuespillere.

I salen: Åpent for alle.

Sted

Nordic Black Theatre/Cafeteatret, Hollendergata 8, 0190

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått deltakerplass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.(Publikum kan dessverre ikke få reisestøtte, kun deltakerne på scenen)

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 21. mar
Pris 0 kr
Tid 20:00 - 22:00

Skuespillere som ønsker å delta på scenen må sende inn en prosjektbeskrivelse og/eller videodokumentasjon av arbeidet til vaersaagod.info@gmail.com. Dette for at arrangementet skal kunne bli sydd sammen til en kveld som har underholdningsverdi for publikum, og for å kvalitetssikre at aktørene er seriøse i arbeidet. Vi tilbyr tekniker hvis det er ønskelig. Det er også åpent og oppfordret til at aktørene selv inviterer de man måtte ønske som publikum. Enten det er venner og familie, eller bransjefolk og castingbyråer.

Til publikum: Bare å møte opp – hjertelig velkommen!