Produser din egen forestilling
med Kjetil Falkum

Søknadsfrist 11. feb
Dato 21. mar – 23. mar
Pris 1000/900 kr
Tid 10:00 - 16:00

Om Kurs

En intensiv innføring i produsentkunnskaper for deg som er scenekunstner og ønsker å produsere dine egne forestillinger, eller for deg som er fersk produsent for profesjonelle scenekunstprosjekter.

Kurset vil ta for seg prosessen fra idé til ferdigstilt prosjekt gjennom fremdriftsplan, budsjett, finansiering, bemanning, kontrakter, avtaleverk, rettigheter/royalties, og produksjonsplanlegging.

Det vil bli en kombinasjon av forelesning, gruppeoppgaver og diskusjon, og målet med kurset er at deltakerne skal få oversikt over alle elementene som kreves for å realisere et scenekunstprosjekt og kunne gå løs på et prosjekt uten å vegre seg for de administrative sidene ved produksjonen.

Medlemmer av Norsk Skuespillerforbund får rabattert pris.

Foto: Erika Hebbert

Instruktør

Kjetil Falkum er utdannet stage manager og production manager ved Royal Academy of Dramatic Art i London. Etter utdanningen har han jobbet som inspisient, turnéleder og produsent for teater, musikaler, opera og events, både i Norge og utenlands. Her hjemme har han jobbet ved blant annet Hålogaland Teater, Riksteatret, Nationaltheatret, Kilden, Nordnorsk Opera og Opera Østfold, for en rekke kommersielle teaterprodusenter, samt med frie grupper og spel. Kjetil var kunstnerisk produsent for åpningsseremonien under Ungdoms-OL på Lillehammer, og jobber for tiden blant annet med teaterfestivalen Heddadagene. Kjetil er i dag frilans produsent med base på Sentralen i Oslo.

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle deltakere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå, eller tilsvarende profesjonell erfaring, med følgende bakgrunn:

Alle scenekunstnere og ferske produsenter.

Profesjonelle scenekunstnere og andre som jobber direkte med produksjonssiden av scenekunst. Det er ikke nødvendig med produsenterfaring, men kurset forutsetter grunnleggende kjennskap til scenekunstprosjekter, for eksempel som skuespiller/danser eller andre roller i forbindelse med produksjoner.

Kursdeltakerne må ha med egen PC med word og excel tilgjengelig.

Sted

Norsk Skuespillersenter, Welhavens gate 1, Oslo

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

Søk plass

Søknadsfrist 11. feb
Dato 21. mar – 23. mar
Pris 1000/900 kr
Tid 10:00 - 16:00

Innsendt søknad er bindende, og du må oppfylle for å kunne få plass. Du vil få svar på søknaden innen to uker etter fristen.

Fristen er nå utløpt og det er ikke lenger mulig å søke om plass.