monologbonanza-cropped-smalere

Monologbonanza på Det Norske Teatret

Søknadsfrist
Dato 21. apr
Pris 100 kr
Tid 22:30 - 23:30

Om Arbeidsvisning

Monologbonanza rykker atter inn på Bikuben!

Tradisjonen tro, avsluttes sesongens monologkurs med arbeidsvisning på Bikuben scene på Det Norske Teatret. Dette er en gylden anledning til å se modige skuespillere by på seg selv og sin arbeidsprosess – i en meget hyggelig og uformell setting der du er hjertelig velkommen til å ta deg et glass sånn på tampen av arbeidsuken.

Kveldens Monologbonanza: En arbeidsvisning fra skrivekurset «Stemmen og rytmen», ledet av forfatter og slampoet Fredrik Høyer.

Med utgangspunkt i slam-poesi og spoken word som en måte å skrive og fremføre scenetekster på, har dette skrivekurset hatt fokus på tekstens forhold til dens fremføring på scenen.

Hvordan best å skrive sine egne scenetekster, finne frem til en selv og hva vi ønsker å formidle, på en måte som føles ekte og genuin. Vi gleder oss til å se modige scenekunstnere by på se selv og sine nyskrevne tekster!

Aktører: TBA

Instruktør

Fredrik Høyer In Action. Foto: Fortellerfestivalen.

Fredrik Høyer: Norsk forfatter og poet med nesten ti års erfaring på scenen som slam- og stuntpoet. I 2016 ga han ut diktsamlingen Grønlandsūtraen, utgitt som både bok og plate, som også er aktuell som forestilling på Nationaltheatret! Fredrik jobber tverrfaglig med litterære tekster innenfor både litteratur-, musikk- og teaterfeltet, og er mest kjent for sin måte å blande rap, teater og dikt på.

Deltakerkriterier

Alle er hjertelig velkomne!

Sted

Det Norske Teatret, Kristian IVs g. 8, 0164

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 21. apr
Pris 100 kr
Tid 22:30 - 23:30

Billetter kan kjøpes på Det Norske Teatret, enten på nett eller i døra.