Monologbonanza på Det Norske Teatret

Søknadsfrist
Dato 20. apr
Pris 100 kr
Tid 23:00 - 00:00

Om Åpent arrangement

Monologbonanza rykker atter inn på Bikuben!

Tradisjonen tro, avsluttes sesongens monologkurs med arbeidsvisning på Bikuben scene på Det Norske Teatret. Dette er en gylden anledning til å se modige skuespillere by på seg selv og sin arbeidsprosess – i en meget hyggelig og uformell setting der du er hjertelig velkommen til å ta deg et glass sånn på tampen av arbeidsuken.

Sesongens Monologbonanza presenterer arbeid fra workshopen TILSTEDEVÆRELSENS LETTHET: Et fysisk monologkurs

Hva er en skuespillers egenart og hvordan tar du den i bruk? Ti skuespillere viser sin utforskning av hvordan de gjennom sin egen timing, rytme og tilstedeværelse kan skape assosiasjoner hos publikum. Fysisk tekst møter dokumentarisk tekst i monologform. Velkommen til arbeidsvisning!

Vi gleder oss til møtet med Bikubens publikummere!

Skuespillere:
TBA

Instruktør

Kveldens regissør er skuespiller og instruktør Ingri Enger Damon. Hun har gjennom en lang karriere opparbeidet seg unik erfaring i skjæringspunktet mellom fysisk teater og metodebasert teaterarbeid. Undervisningen hun har holdt på med over mange år har gitt en fantastisk mulighet til å forske i disse to feltene og hvordan disse påvirker hverandre og står hver for seg.

Dette kurset blir en spennende videreføring av Ingris arbeid, hvor hun fortsetter å søke etter å finne unike muligheter i balansen mellom den fysiske tilstedeværelsen og den språklige tekstbaserte formidlingen.

Ingri er utøvende skuespiller og er per i dag ansatt ved Kilden Teater i forestillingen ”Sidespringerne”. Hun er også tilknyttet Jo Strømgren Kompani og Teater Joker. I ti år har hun undervist og vært Fagansvarlig på Forstudium Teater ved Oslo Kulturskole ved siden av sitt utøvende arbeid. Hun er også utdannet Chubbuck Coach ved Ivana Chubbuck Studios i Los Angeles.

Deltakerkriterier

Åpent for alle som jobber innen kulturfeltet, inkludert studenter.

Alle er hjertelig velkomne!

Sted

Bikuben, Det Norske Teatret

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 20. apr
Pris 100 kr
Tid 23:00 - 00:00

Billetter kan kjøpes på Det Norske Teatret, enten på nett eller i døra.