Self-marketing for skuespillere
med Ivar Örn Sverrisson

Søknadsfrist 18. sep
Dato 2. nov
Pris 450/400 kr
Tid 10:00 - 17:00

Om Workshop

Workshopen er en grundig innføring i hva som kreves av deg når det gjelder å markedsføre deg selv og finne jobber som frilanser.

«Å drive markedsføring av seg selv blir mer moro når du har en plan og vet hva du holder på med!» – Ivar Örn Sverrisson, skuespiller og kursholder.

Målet med workshopen:

Gjøre deg tryggere på ditt talent og gi deg flere verktøy å bruke mens du bygger opp din egen markedsføringsstrategi.

Innhold:

  • Hvordan kan du bygge opp ditt nettverk?
  • Hva kreves av deg når du møter opp på audition for å lykkes?
  • Bruk av sosiale medier i nettverksbygging og om bruk av hjemmeside og showreel.
  • Visning og analyse av konkrete eksempler fra Ivars egen jobbsøking, i form av audition-snutter og self-tapes – både de hvor han har lykkes og ikke lykkes.
  • Alle som kommer på kurset får en audition å forberede seg til og skal ha en late-som- audition foran gruppen, hvor Ivar stiller som casting-director. Alle skal få tips og tilbakemeldinger.

Medlemmer av Norsk Skuespillerforbund får rabattert pris.

Instruktør

Ivar Sverrisson kom til Norge i 2010 og befant seg helt uten nettverk. Etter å ha jobbet åtte gode år på Island, både som fast ansatt ved Nasjonal Teatret og som frilanser, måtte han starte karrieren sin helt på nytt i Norge. Sakte men sikkert har han klart å bygge opp sitt nettverk og har blant annet fått oppdrag på Nationatheatret, Den Norske Opera & Ballett og ved flere friteatergrupper. I dag jobber han regelmessig for Jo Strømgren Kompani og Grusomhetens teater, og spiller inn i gjennomsnitt to reklamer i året. Han har medvirket i tre internasjonale filmprosjekter som har blitt nominert til BAFTA og Emmy Awards.

“Bare få skuespillere får en enkel entré inn i bransjen, de fleste må jobbe hardt for å komme inn og da hjelper det å følge en strategisk plan.”  – Sverrisson

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå i skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell erfaring.

Sted

Norsk Skuespillersenter, Welhavens gate 1, 0166

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass dette kurset/arrangementet og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

Søk plass

Søknadsfrist 18. sep
Dato 2. nov
Pris 450/400 kr
Tid 10:00 - 17:00

Søknadsfristen er passert og det er ikke lenger mulig å melde seg på.

Innsendt søknad er bindende, og du må oppfylle for å kunne få plass. Du vil få svar på søknaden innen to uker etter fristen.