Alliansens Frilanstreff
med Ole Hamre

Søknadsfrist
Dato 12. jun
Pris 0 kr
Tid 15:45 - 19:00

Om Åpent arrangement

Sammen med Skuespiller- og danseralliansen inviterer vi alle frilansskuespillere og -dansere samt andre i bransjen til Frilanstreffet!

Frilanstreffet er en uformell møteplass med faglig program og mingel med kollegaer i bransjen, og denne gangen arrangeres det under Heddadagene.
Ole Hamre er vår hovedgjest med foredraget Kreativitet, kommunikasjon og samspill.
Monica Larsson fra Kulturrådet kommer og presenterer Kreativt Norge.

Program:

1545 –  1615 Mingel med enkel servering

1615 – 1620 Velkommen ved Tone Øvrebø Johannesen, Skuespiller- og danseralliansen

1620 – 1640 Hvordan kan Kreativt Norge bidra til bærekraftige kunstnerkarrierer?  Ved Monica Larsson, Norsk kulturråd

Pause og Mingel

1650 – 1700 Norsk Skuespillersenters og PRODAs tilbud høst 2017

1700 – 1800 Kreativitet, kommunikasjon og samspill foredrag med Ole Hamre, musiker og kunstnerisk leder for bl.a Fargespill

1800 – 1900 Mingel

Frilanstreffet arrangeres i samarbeid med Skuespiller- og danseralliansen under Hedda-dagene.

Instruktør

Ole Hamre er musiker og komponist som har samarbeidet med en rekke fremtredende kunstnere i inn og utland. Han er også en anerkjent og inspirerende foredragsholder.

Han er kunstnerisk leder for det multietniske barne- og ungdomsprosjektet Fargespill der 100 barn og unge fra 30 land medvirker. Fargespill bygger forestillinger av folkesanger, regler og dans som barna og ungdommene har tatt med seg fra sine respektive land og kulturer, og er nå eksportert til en rekke byer og kommuner i Norge og Sverige, www.fargespill.no. Fargespill spilles for fulle hus på våre fineste konsertscener har på landsbasis hatt over 250.000 publikummere inne på sine forestillinger.

Fra 2006 til 2010 var Ole leder for Festpillene i Bergen sitt utendørsprogram, OiOi-festivalen. OiOi stod for opplevelse, innlevelse, oppsikt og innsikt og under mottoet «Sært og populært» var festivalens viktigste målsetning å få flere til å føle seg som en naturlig del av Festspillene i Bergen.

Ole er også mannen bak det audiovisuelle kunstprosjektet ”Folkofonen”. Han har laget en rekke Folkofonprosjekt nasjonalt og internasjonalt, bl a en versjon av Ja, vi elsker som ble laget på bestilling fra Nrk https://www.youtube.com/watch?v=zMD7wOxPQw4

Ole var i 2014 medlem av ekspertgruppen oppnevnt av Kunnskaps og Kulturdepartementet, som skulle vurdere de kunstfagenes posisjon i norsk skole, og som i april 2014 leverte rapporten ”Det muliges kunst”.

Monica Larsson er nå seniorrådgiver i Kulturrådet, seksjon for kreativ næring.
Monica har jobbet i musikk- og kulturbransjen i 14 år, og har 25 års erfaring fra festivalvirksomhet. Hun sitter i styret for flere festivaler og organisasjoner, og har jobbet for en rekke kulturnæringer og kulturuttrykk i PR-byrået Kulturmeglerne.

Deltakerkriterier

Åpent for alle som jobber innen kulturfeltet, inkludert studenter.

Sted

Bikuben, Det Norske Teatret

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 12. jun
Pris 0 kr
Tid 15:45 - 19:00

Gratis adgang –  Påmelding her!