PÅMELDING

Under finner du en oversikt over aktuelle arrangementer på Norsk Skuespillersenter.

-Huk av kursene du ønsker å søke plass på. Dersom det ikke er mulig å huke av, betyr dette at påmelding skjer på annet vis. Se kursteksten for detaljer.

-Nederst på siden fyller du inn personalia for å sende inn påmeldingen din, samt laster opp CV. Dersom du får feilmeldinger på CV-opplastingen, kan den isteden ettersendes oss på post(a)skuespillersenter.no.

-Vi anbefaler at du leser beskrivelsene nøye før du melder deg på, slik at du har all informasjon om tid, sted, innhold og påmeldingskrav. Det kan du gjøre på programsiden, her: http://www.skuespillersenter.no/program/

-Se også her for en forklaring på fargekodingen på våre kurs: http://www.skuespillersenter.no/fargekoding/

 

Du vil motta en automatisk kvittering på mail når vi har mottatt påmeldingen din. Noen nettlesere støttes ikke, hvilket gjør at enkelte påmeldinger ikke registreres. Det er feks ikke mulig å melde seg på med nettleseren Google Chrome.

Kontakt oss dersom du ikke mottar den automatiske kvitteringen på epost, da er sansynligvis ikke påmeldingen din registert.

 

Vi gjør også oppmerksom på at du etter påmelding ikke er garantert kursplass før du mottar enten bekreftelse eller faktura fra Skuespillersenteret. Påmelding er bindende, og du plikter å betale fakturaen vi sender ut. Kursavgift kan refunderes ved sykemelding eller bekreftelse på annen kunstnerisk jobb.

Så lenge man har fått tilsendt en bekreftelse på kursplass per e-post, er det gjeldende, og man er da garantert kursplass. Faktura vil komme innen rimelig tid før kursene man er påmeldt.

 

Medlemmer i NSF får rabatt på kursavgiftene til de fleste kurs. Rabattert pris står skrevet nederst i kursbeskrivelsen (ikke i oversikten under), og trekkes fra på fakturaen.

 

Velkommen til kurs!

 


Kurs Dato Pris Påmelding

Kurs og workshops

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. treårig utdanning i skuespillerkunst eller tilsvarende profesjonell erfaring.
Portrettfoto med Kristin Aafløy Opdan - FULLT. Venteliste 06.06.2016 750,-

Tverrfaglige kurs

Åpent for profesjonelle skuespillere og andre profesjonelle deltakere med spesifisert bakgrunn og erfaring. Se søknadsteksten for spesifikasjoner. Legg ved CV.
RAVNEDANS: LAB m/ KRISTIN RYG HELGEBOSTAD - 5 dgr. FRIST 20/5! 10.07.2016 950,-

Påmeldingsinformasjon

* På noen kurs gir medlemskap i forskjellige kunstnerorganisasjoner deg rabattert kursavgift, for eksempel dersom du er medlem av Norsk Skuespillerforbund. Les på hvert enkelt kurs om det er andre medlemskap som gir rabatt.